Trykværkets bøger

Mesterlære II

kr.169,00

Mesterlære begejstrede mange læsere, og Mesterlære II er derfor skrevet for at følge op på det store behov, der har vist sig for erotiske fortællinger fra BDSM-miljøet.

I en tid, hvor netop erotisk litteratur boomer blandt danskerne og sætter billedpornoen til vægs, er Mesterlære II endnu en perle i erotikkens store litterære skatkammer, og det skulle ikke undre, om Davie Jones fortællinger finder vej til udlandet. Emnet har jo vist sig at være populært i rigtig mange lande. Den danske presse kan i alle tilfælde ikke sige, at den ikke fik chancen for at dykke ned i en af erotikkens spændende sider, mens tiden var der.

Mesterlære II indeholder seks noveller, som beretter om en række vidt forskellige personer og spændende livshistorier, med omdrejningspunkterne i bdsm, kærlighed og det moderne menneske, krydret med humor og anledning til forløsende latter – selv når pirringen er på sit højeste.

Spektret i fortællingerne og individernes sind og motiver er meget bredt og bevæger sig ud i nogle af erotikkens dunkle afkroge, som mange af os har, men ikke tør tale med andre om. Samtidig har fortællingernes klimaks en smuk og overlegen repetition, men belyst fra nye vinkler hver gang, som er både lærerig for den nysgerrige og vil skabe genkendelsens glæde hos den erfarne. Vi bliver pirrende indført i emnet og får lov til at se perspektivet og nydelsen fra begge ender af pisken. Uanset hvilket motiv, man går til Mesterlære II med, er det svært at sige andet end, at det hele giver mening. Man bliver i al fald godt underholdt hele vejen igennem bogen. På trods af, at det er seks afsluttede historier, sidder man efter endt læsning alligevel tilbage med følelsen af, at novellerne udgør en samlet symfoni.

Mesterlære II findes både som trykt bog og som ebog. Ebogen købes under menupunktet “E-bøger” i menubjælken.

ISBN: 9788794058001 Kategori:

Davie Jones

Davie Jones er et pseudonym for et forfatterskab, der bevæger sig i genren erotik og bdsm. Bag Davie Jones står en mand på den gode side af de fyrre, med livserfaring og tydelig dyb indsigt i sine emner. I sit daglige virke arbejder han med kommunikation og visualisering, hvilket også kan ses i bogen, da han selv har stået for illustrationer og layout. Historierne var oprindeligt ikke tænkt med henblik på udgivelse, men var et led i en refleksion over eget liv og analyse af, hvad der sker i os moderne mennesker i vores søgen efter seksuel, ultimativ perfektion og nærhed i vores relationer, fysisk som psykisk.Novellerne blev til at begynde med vist til nogle få betroede, som opfordrede kraftigt til, at de burde have bedre skæbne end skrivebordsskuffen, hvorfor bogen nu er tilgængelig for alle. Pseudonymet er valgt af hensyn til egne børn og for at skille forfatterskabet fra det daglige professionelle virke. Som det fremgår i førsteudgivelsen her, er forfatteren bosat i det østjyske, hvor fortællingerne også udspringer og i øvrigt understreger deres autencitet.Hjemmeside: https://daviejones.dkFacebook: https://www.facebook.com/Davie-Jones-112835893490743Læs interviewet med Davie Jones, som i tidens trend for erotisk litteratur nu er endnu mere aktuel end nogensinde før. I interviewet løfter han også sløret for, hvad vi har at glæde os til... - se linket: https://missgrey.dk/moed-davie-jones-forfatteren-bag-mesterlaere/  

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....