Trykværkets bøger

Livsgnisten

kr.160,00

Det er aldrig for sent at ændre kurs, aldrig for sent at gå kærlighedsvejen.

Denne bog er tænkt som inspiration. Den beskriver dele af livet set gennem mine briller. Du kan læse den som en almindelig bog fra første til sidste side, eller du kan vælge at lade din intuition råde og slå op på en tilfældig side i bogen og læse teksten der som “dagens ord” til dig.

Meditationerne i bogen kan du bruge igen og igen. Alle malerier er malet intuitivt. Det blå cover-maleri “Som foroven, således for neden” kan du vælge at meditere på, som det fremstår i bogen, eller du kan vende det om og meditere fra den vinkel, som du finder rigtigt fra gang til gang. Alle malerier og glaskunst brugt i bogen er fremstillet af Lotte Ahrnkiel Nilsson.

Rigtig mange mennesker bruger deres intuition mere eller mindre bevidst. Via dit hjerte åbner du for din intuition og dermed kom- munikation med din sjæl. Budskaber kan komme til os på så mange forskellige måder: via andre mennesker, via indre billeder, indre filmklip, via din hørelse, via følelser, dufte osv., der er ikke nogen af måderne, der er bedre end andre, vi er blot forskellige, og derfor kommunikerer vi med vores højere bevidsthed og vores guider på forskellige måder. Mine oplevelser bliver f.eks. oftest hjulpet på vej af følelser.

Din logiske sans er ikke i kontakt med det guddommelige, det er kun intuitionen, der er din sande kilde, det er din direkte forbindelse til din sjæl, til lyset. Din sjæl prøver på kærlig måde at kommunikere med dig.

Man kan inspireres af ganske få ord sagt på et tidspunkt, hvor man er åben for at lytte.

ISBN: 9788797385708 Kategorier: , Tags: , , ,

Lotte Ahrnkiel Nilsson

Lotte Ahrnkiel Nilsson: Født 4. marts 1955 på Frederiksberg Min længsel og nysgerrighed efter at finde en mening med livet har altid været stor. Min kreative glæde ved at arbejde med form og farver har været noget af det, der har beriget og har hjulpet mig i livet, og i arbejdet med men- nesker, som sygeplejerske, gennem næsten 40 år. Jeg har altid haft en oplevelse af, at der er meget mere mellem himmel og jord, end vi kan se med vores fysiske øjne. Jeg ønsker med denne bog at inspirere dig til at finde ind til din helt egen mening med livet.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....