Trykværkets bøger

Livet er trekantet. Gruk

kr.179,00

Med gruksamlingen, Livet er trekantet, som er Bente Sonns fjerde bogudgivelse, viser hun igen, hvad livserfaringens indsigt kan føre til, når hun inviterer os ind i sin finurlige, humoristiske verden, der i rimede gruk og illustrative trekanter beskriver det svært håndterbare – men smukke liv.

Bente Sonn er født på Lolland i 1948. Som 69-årig debuterede hun som forfatter. Bente er tidligere sygeplejerske. De psykiatriske patienter var dem, der stod hendes hjerte nærmest, og hendes indsigt i det menneskelige sind slår igennem i alt, hvad hun skriver.

Bentes illustrationer og ord prikker til alt og alle – fra læger, journalister, genetik, manderoller, ungdom, alderdom, minkkommissionen, livet til alt det midt imellem. Man sidder klogere, tænksom og smilende tilbage.

 

ISBN: 9788794058919 Kategorier: , , Tags: , , ,

Bente Sonn

Bente Sonn er født i 1948. Hun bor på Lolland og er tidligere sygeplejerske - med psykiatri som speciale. Bente er farmor til 3. Dette er hendes 4. bogudgivelse. Medforfatter til en antologi, har udgivet en krimi, og dette er hendes anden børnebog.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....