Trykværkets bøger

Kroppens indre landskaber

kr.249,00

Manual til bevidst brug af kroppen Ny bog giver praktisk indføring i kroppens bevidsthed

Alle kender oplevelsen af, at kroppen står i vejen: Det kan være en klump i halsen, når man skal sige noget vigtigt; ondt i maven, når man får skæld ud, eller hovedpine, når man skal tage en stor beslutning.

– Kroppen er en kæmpe ressource, som ligger helt tilgængelig for os, vi skal bare dreje hovedet og være opmærksom på den. Vi skal tage handling og gøre noget, så vi får adgang til det, vi ikke er bevidste om, siger forfatteren, Jacob Aremark.

– Der findes masser af bøger om kroppen, men det er som oftest kroppen set udefra. Jeg fokuserer i min bog på det at opleve kroppen indefra og ud, fordi det er den vej rundt, vi får den bedste kontakt til kroppen – med større selvindsigt og livsglæde til følge, mener han.

Kroppen spiller en rolle i alt, hvad vi laver. Men ofte spiller den en negativ rolle, og det er sjældent, at den spiller den positive rolle, den faktisk kunne spille.

Men det behøver ikke være sådan. Hvis du begynder at kigge nærmere på kroppens indre landskaber, kan du lære at gøre kroppen til din medspiller. Det er ikke nogen dårlig idé, for kroppen kan alt muligt, som umiddelbart er uden for det bevidste og logiske sinds rækkevidde: Kroppen kan holde balancen, når vi cykler. Men den kan også fornemme ogreagere på stemningen i en samtale. Kroppen kan mærke det intuitivt rigtige eller forkerte i en beslutning.

Det er ikke så svært at lære, som det måske lyder. Det handler primært om at slippe paraderne en smule og blive sensitiv nok til at mærke alt det, som allerede er i gang derinde.

Bogen Kroppens indre landskaber er fyldt med filosofiske overvejelser, gode råd og praktiske øvelser, som kan hjælpe dig til at få et nærmere forhold til din egen krop og åbne for det skatkammer af potentiale & dybde, som allerede ligger derinde og venter.

ISBN: 9788793063990 Kategorier: ,

Jacob Aremark

Født 1977. Cand.mag. i filosofi fra Aarhus Universitet med speciale i kropsbevidsthed. Yogalærer med over tusind timers egenuddannelse og flere tusinde klasser bag sig. Uddannet ManuVision kropsterapeut og træner. Jacob står bag uddannelser, kurser og workshops med fokus på kroppens ressourcer og potentiale, og han arbejder med klienter i individuelle udviklingsforløb. Se hjemmeside: www.Aremark.dk

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....