Trykværkets bøger

…hvis behov?

kr.299,00

Med en opvækst i et meget troende hjem med strenge regler og forbud tager Lærke hul på sit voksenliv, da hun bliver student.     Hun har en dragende længsel efter at prøve alt det forbudte og syndige og lader sig gerne forføre af en ung mands charme og guides ind i en ungdom fuld af alle de ting, hun så længe har hungret efter. Men en insisterende dødsangst i Lærkes indre og en uligevægtig og humørsyg ægtemand kaster den unge kvinde ud i et opgør med barnetroen og dens værdier. Og en udviklingsrejse, hvor det spirituelle spiller en stadig større rolle i hendes søgen efter indre ro, har taget sin begyndelse.

***

En kuldegysning fór igennem mig. Ved at dømme far begik jeg endnu en synd. Altså ville jeg ende direkte i helvede, hvis jeg ikke nåede at bede Gud om tilgivelse, inden jeg døde!     For selv om det ikke var så almindeligt, at børn døde, kunne man aldrig vide sig sikker? Risikoen for at ende hos djævelen i en evigt brændende ild hang konstant over mit hoved.

***

Efter fem timer og adskillige kapitler i en Barbara Cartland-roman ruller toget ind på stationen i den by, hvor jeg har besluttet at gå på eventyr. Mine håndflader er klamme, men intet skal forhindre mig i at nyde hvert eneste sekund. Den dårlige samvittighed vil jeg efterlade i bagagenettet over de slidte sæder. Hans-Henrik tager imod mig med en byge af kys. Og udfoldelsen af det forbudte tager sin begyndelse, straks efter vi har sat os ind i bilen.

***

”Det nytter ikke noget, vores økonomi hænger i laser. Det er et faktum, som alle dine bortforklaringer ikke kan ændre,” jeg flækker en bolle med hidsige bevægelser. Han farer op fra stolen, og før jeg når at ane uråd, rammer en knytnæve mig midt på brystet. Jeg skriger, imens slagene hagler ned over mig.

Bogen findes også som e-bog. Se mere her: …hvis behov?

ISBN: 9788793709560 Kategori:

Inger E. Jeppsson

Født 1950 i Randers som den yngste i en større søskendeflok. Mit barndomshjem var stærk religiøst. Biblen var centrum og aldrig til diskussion.Fagligt er jeg uddannet som Teknisk assistent og arbejdede i mange år med projektering.Da jeg var først i tyverne, giftede jeg mig og fik to børn, som jeg valgte at blive alene med efter nogle år.Efter 10 år som enlig mor giftede jeg mig med en kollega. Min mand startede kort efter som selvstændig erhvervsdrivende. Jeg sagde mit job op for at blive medhjælpende hustru og for at hellige mig vores sammenbragte familier samt bruge tid på selvudviklingskurser.Sideløbende havde jeg i en kort årrække et konsulentfirma, hvor jeg underviste overvægtige i vægttab og arbejdede med at få arbejdsløse i job.Som 65 årig gik jeg på efterløn, dels for at få styr på de noter og småskriverier, der danner grundlaget for …hvis behov? og dels for at dyrke de vandringer, der har gjort Naturen til min kirke.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....