Trykværkets bøger

Hvad forhindrer dig i at få det fantastisk?

kr.179,00

– en titel, som både kan tage pusten fra én på forhånd, men også skærpe nysgerrigheden, om der ligger nogle gode pointer for os, der gerne vil have et bedre liv. Troels Brink er ekspert i HNLP og NLP, og han vil lære os at bruge tanker og følelser til at styre signalerne fra os selv for at sætte mål for, hvordan vi vil leve vores liv – for at få det fantastisk.

Hvad gør du hver dag, som spænder ben for dig selv? Hvorfor styrer dit nervesystem dine tanker og følelser langt ind i voksenlivet? Hvordan erstatter du dårlige mønstre og frygt med nye mål og drømme?

Vi bruger en stor del af livet på at sikre, at livet ikke gør for ondt. I denne bog giver Troels Brink en indføring i hovedhjernens og kropshjernens betydning. Med introduktionen til udviklingstrappen lærer du at bruge dine tanker og følelser til at tyde signalerne fra dig selv og sætte mål for, hvordan du vil leve dit liv.

Bogen henvender sig til alle, som vil forstå, hvordan vi fungerer som mennesker – og hvad der skal til for at få det fantastisk. Og er nysgerrige på, om livet har mere at byde på.

Bogen findes også som e-bog. Tryk på dette link: ttps://xn--trykvrket-k3a.ebog.dk/, så kommer du til vores e-bøger.

ISBN: 9788797250501 Kategori:

Troels Brink

Certificeret NLP og HNLP Trainer, Systemisk Enneagram & NLP Mastercoach og certificeret i Brainbased Leadership & Training. 

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....