Trykværkets bøger

Fra Valby til Valby – På jagt efter Paradis – bind 5

kr.395,00

Det er utænkeligt – men kunne vi komme til at leve i et samfund med mindre kriminalitet, et samfund hvor vi ikke stjæler, slår, truer, ødelægger, snyder eller på anden måde forulemper hinanden i samme grad, som tilfældet er i dag? Og hvad skal der til? Hvad kan der gøres? Hvad skal der gøres? 

Det er temaet for På jagt efter Paradis, en jagt i fem bind.
Det femte bind – Fra Valby til Valby – er det mest personlige. Det handler om forfatterens egne veje gennem livet og de forsøg, vi vel alle gør, på at nærme os Paradis – via de forudsætninger, forhindringer og muligheder, vi støder på – primært ”fortalt” til hans fire børnebørn. Unægtelig en smal målgruppe, men måske findes der også en og anden hist og pist, som kan have lyst til at læse med? Alt efter smag og behag kan man kalde det en blå bog, en biografi eller en samling af erindringer. Forfatteren selv synes, at det er mest rammende at kalde det notitser og episoder fra hans liv – fra Valby til Valby.

Ikke på lager

ISBN: 9788794058223 Kategorier: , Tags: ,

Flemming Balvig

har i årtier været en af Danmarks førende kriminologer. I mange år var han fast gæst i Politikens ATS som Kriminoklogen. Lige siden sin uddannelse som sociolog i begyndelsen af 1970-erne har han været ansat på det kriminal- og retsvidenskabelige område på Københavns Universitet, hvor han blev dr.jur. i 1988. I tillæg hertil har Balvig i perioder været gæsteprofessor ved universiteter i Norge, Sverige, Schweiz, Kina og USA. Han er forfatter og medforfatter til mere end 600 artikler og bøger om kriminalitet og straf. Siden sin pensionering i 2015 har han været professor emeritus ved Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet. Han er medstifter af og direktør i AFFORD, Akademiet for Forebyggelse Danmark – og tilsvarende i det noget mere nydelsesorienterede (!) CrimeWine. Udgives i samarbejde mellem AFFORD Akademiet for Forebyggelse Danmark og Trykværket.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....