Trykværkets bøger

Forstå dine medarbejdere

kr.299,00

Medarbejdere vil gerne forandringer

”Forandring handler om at forstå dem, der skal forandres” har Rikke Hertz, spirituel erhvervs- og organisationsrådgiver, udtalt efter at have læst bogen ”Forstå dine medarbejdere – Succes med forandringer er ikke et uheld”.

”På trods af mange års fokus på forandringsledelse, oplever mange virksomheder fortsat at op imod 70% af deres forandringstiltag ikke lander som planlagt,” siger forfatteren til bogen, Tina Pakula, der selv har oplevet mange forandringer gennem mere end 20 år i en stor nordisk forsikringskoncern.

Bogen er en ny fagbog til alle mellemledere. ”Der er kommet meget ny hjerneforskning til de seneste år, og al den nye viden skal vi udnytte. Samtidig viser undersøgelser, at danskerne i stigende grad er udfordret på deres mentale sundhed, og at stress og symptomer på depression, angst og søvnløshed er steget voldsomt de senere år. Disse udfordringer skal virksomhederne også tage højde for, hvis de vil skabe resultater for fremtiden,” mener Tina Pakula.

En praktisk guide

Med udgangspunkt i en nyudviklet forandringsmodel, DASE-modellen, er bogen en praktisk guide til, hvordan ledere skaber forandringsledelse på topniveau. Gennem mere end 50 eksempler og værktøjer bliver lederne klædt på med de kompetencer, som i dag er nødvendige for at lykkes som forandringsleder.”Meget forandringsledelse foregår i dag ud fra teorier og forandringsmodeller, som blev udviklet tilbage i 90’erne, f.eks. brugen af ’brændende platform’”, siger Tina Pakula og fastslår: ”Medarbejdere vil gerne forandringer, men mange ledere mangler dybtgående forståelse for deres medarbejdere. Det er derfor ikke forandringerne, der er problemet, men måden de håndteres på.”

Danmarks første eksaminerede EFTMR Terapeut

Udover Tina Pakulas debut som forfatter, så bliver hun 7. maj 2019 den første eksaminerede EFTMR Terapeut. En helt ny sundhedsfaglig uddannelse i Danmark, som arbejder med teknikker indenfor energipsykologi. En uddannelse, som er bragt ind i bogen i form af indsigt og forståelse af hjernens og kroppens indre univers. Se mere om uddannelsen på www.energipsykologidanmark.dk

Findes også som ebog.

ISBN: 978-87-93709-28-7 Kategori:

Tina Pakula

Tina Pakula har mere end 20 års erfaringer med forandringer og udvikling i den finansielle sektor. I forskellige roller har hun både deltaget, bidraget, udviklet og styret utallige forandringstiltag på alle niveauer. Med udgangspunkt i en stor nysgerrighed har hun igennem årene søgt svar på, hvorfor det er så svært at lykkes med implementering af forandringer. Via uddannelse til Energipsykologisk Master Terapeut har hun fået ny indsigt og større forståelse for menneskets natur og indre univers, og hun mener nu at have fundet nøglen. Det har dannet baggrund for en forandringsmodel, DASEmodellen, som tager højde for ny viden i de seneste års hjerneforskning.Rent personligt har hun via flere karriereskift også selv gjort sig mange erfaringer med forandringer og udvikling. Fra en start som kontorassistent har hun bevæget sig til uddannet forsikringsskadebehandler, inden karrieren gik videre til ledelse, lean konsulent, ledelsesrådgiver og strategisk forretningsudvikler. I 2018 stiftede hun firmaet WePeople, der arbejder med virksomhedsrådgivning, foredrag og undervisning inden for forandringsledelse og ud fra devisen: Succes er ikke et uheld og resultater er ikke en tilfældighed. 

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....