Trykværkets bøger

Farmors fabler og fjollede finurligheder

kr.149,00

Farmor er en fjollet kone med faste meninger om, hvordan man formidler livets udfordringer til børn.

Farmor mener, at hvis man synger, er der ikke plads i maven til at være bange, og derfor har hun lavet en sang til skovtroldene i en skovbørnehave.

Farmor mener også, at hvis man kan grine lidt af svære ting, kan man tage dem frem så mange gange, at det svære kan grines væk, så derfor har hun lavet et grine-vrøvlerim om corona og en flad tudse.

Farmor lærer også børn, hvad social isolation kan gøre ved mennesker, og det gør hun ved at fortælle om cirkuselefanterne, der flyttede til Knuthenborg Safaripark.

Sorg er en uforståelig følelse for et barn; men følelsen er nemmere at forstå, når farmor fortæller om den gamle kat, der mistede sin madmor.

Hun fortæller også historier om ondskab, ansvar, grådighed, taknemmelighed og om børns fantasi. Tilknyttet hver historie er der oplæg til diskussion af et tema.

Om man er 8 – eller 80 år – er underordnet, man kan godt forberede sig på at fælde en tåre og klukke af latter gennem bogens elleve fabler og fjollede, finurlige historier.

Bogen er desværre udgået.

Ikke på lager

ISBN: 9788794058339 Kategori: Tags: ,

Bente Sonn

Bente Sonn er født i 1948. Hun bor på Lolland og er tidligere sygeplejerske - med psykiatri som speciale. Bente er farmor til 3. Dette er hendes 4. bogudgivelse. Medforfatter til en antologi, har udgivet en krimi, og dette er hendes anden børnebog.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....