Trykværkets bøger

Ekspertstemmer – en guide til ekspertkommunikation og interessevaretagelse i et digitalt mediebillede

kr.179,00

Troels Johannesen

Troels Johannesen (født 1977) er strategisk kommunikationsrådgiver, ekspert i sociale medier og i toplederkommunikation på sociale medier samt erfaren medierådgiver og oplægsholder. Han arbejder med politisk kommunikation, presserelationer, digitale og sociale medier samt public affairs og krisekommunikation. Han træner ledere, eksperter og organisationer i at kommunikere professionelt på tværs af medietyper.

Beskrivelse

Der er stigende krav til, at virksomheder og organisationer skal kunne bruge deres eksperter og andre talspersoner offensivt i kommunikationen. I et fragmenteret mediebillede, hvor der er brug for at kunne spille på mange tangenter i den eksterne kommunikation, er tydelige eksperter guld værd for organisationens kommunikation og interessevaretagelse.

Ekspertstemmer er guiden til eksperter og deres kolleger i danske presse- og kommunikationsafdelinger, der gerne vil have en tydeligere stemme på deres område og vinde markedsandele i kampen om synlighed, kendskab og bedre omdømme.

I bogen møder du cases, eksempler og interviews med nogle af de mest fremtrædende talspersoner i danske organisationer. Deres erfaringer bliver i bogen krydret med konkrete råd og vejledning til, hvordan man arbejder med at styrke sin ekspertkommunikation som individ og som organisation, og hvordan man sætter arbejdet i system.

Bogen rummer hands on-rådgivning om at optræde i medierne og være aktiv på Twitter og LinkedIn til de talspersoner, der eksekverer organisationens faglige budskaber, og den rummer råd til implementering og udvikling til de kommunikationsmedarbejdere, der skal understøtte ekspertstemmerne i det daglige.

Findes også som e-bog.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....