Trykværkets bøger

Det ingen ved

kr.199,00

Norske Jan Mehlums anden krimi i serien om den lidt sære og kvindeglade Svend Foyn, som gang på gang lader sig hvirvle ind i krimigåder – og har sans for at løse dem. Og noget er helt galt i det ellers idylliske Vestfold.

 

En ung, enlig mor, dør pludselig og efterlader sin lille datter. Alt tyder på, at hun begik selvmord. Under arbejdet med boet gør den ikke helt veltilpassede tønsbergadvokat Svend Foyn fund, som tyder på, at kvinden blev overvåget. Alt hvad hun sagde, og alt hvad hun gjorde, blev systematisk kortlagt. Men af hvem? Og hvorfor? Samtidig dukker nogle lignende sager op – unge mødre, som dør pludseligt og dramatisk fra deres små børn. Myndighederne konkluderer, at der er tale om selvmord og ulykker, men Foyn slår sig ikke til ro med deres konklusion.

 

Det ingen ved er en besættende fortælling om et aktuelt tema. Det er en selvstændig kriminalroman som Jan Mehlums øvrige, men det sympatiske rodehoved, Svend Foyn, går igen som hovedperson i alle krimierne. Det ingen ved bedriver en medrivende samfundskritik i krimiens form.

ISBN: 9788792893635 Kategori:

Jan Mehlum

(f.1945), uddannet sociolog fra Oslo. Har arbejdet som bl.a. lærer, u-landsekspert og samfundsforsker og har arbejdet med lederudvikling. Debuterede som forfatter i 1996 med kriminalromanen Gylne tider og vandt the Riverton Prize i 1998 for Kalde hender. Se mere på forfatterens hjemmeside: www.janmehlum.no 

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Calibri; color: #042eee; -webkit-text-stroke: #042eee}
span.s1 {text-decoration: underline ; font-kerning: none}

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....