Trykværkets bøger

Den lille bog om mareridt

kr.149,00

Mareridt – gå væk! Alle forældre har prøvet det: En datter eller søn skal have den store omfavnelse og tryghed hos mor og far, når søvnen er endt i et mareridt. Mareridt er en normal del af et barns udvikling.

 

Med Den lille bog om mareridt viser Lise Andersen, at vi heldigvis kan hjælpe vores børn og sørge for, at mareridt bliver mindre skræmmende. Den lille bog om mareridt er for børn i alderen 4-8 år og indeholder sjove og hyggelige opgaver. Ens barn kan lave opgaverne alene eller sammen med far og mor. Mens opgaverne løses får barnet bearbejdet og behandlet sit mareridt og lærer at forholde sig til et mareridt, hvis det kommer. Lise Andersen benytter i bogen teknikker fra psykolog-behandling på en legende måde tilpasset børn i aldersgruppen.

 

Bogen findes også på engelsk.

ISBN: 9788793063914 Kategorier: ,

Lise Andersen

Lise Andersen er autoriseret psykolog og specialist i børnepsykologi. Hun har 20 års erfaring med psykologisk behandling af børn, unge og familier. Hendes bog Den lille bog om mareridt benytter teknikker fra den psykologiske behandling, som på en legende måde er tilpasset børn. 

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....