Trykværkets bøger

Den generøse leder

kr.127,50

Den gode leder møder sine medarbejdere dér, hvor de er, ud fra deres ambitioner, kompetencer og behov. Den generøse leder omhandler det gode lederskab, det gode arbejdsmiljø og den gode arbejdsdag.

Den generøse leder er skrevet af århusianske Finn Havaleschka og handler om, at alle parter, lederen såvel som den ledede, skal kunne gå glade hjem efter en travl og helst også spændende og lærerig arbejdsdag – og glæde sig til at komme tilbage den næste dag. Lederen har et stort ansvar for sine medarbejderes trivsel og gode arbejdsmiljø, men står selvfølgelig ikke alene med det ansvar. Den ledede, medarbejderen, har et medansvar. Det er bogens præmis. Ligesom lederen må lære at møde sine medarbejdere dér, hvor de er, må medarbejderne også lære at møde deres leder dér, hvor han eller hun er – ud fra hans eller hendes ansvar, kompetencer og personlighed.

 

Ud fra disse forudsætninger henvender Finn Havaleschkas bog sig både til lederen og den, der bliver ledet. I Den generøse leder vil du finde en masse ideer, modeller og værktøjer, som hjælper alle parter til at gå glade hjem fra arbejdet – hver dag.

Findes kun som e-bog.

ISBN: 9788793063761-1 Kategori:

Finn Havaleschkap.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: justify; line-height: 12.1px; font: 11.5px Times}
(f. 1947.) Har arbejdet som salgskonsulent ved IBM og haft et forskningsstipendiat på Rutgers University i USA. Har været udvælgelseskonsulent ved Mercuri Urval og HR-konsulent hos Bang & Olufsen. Han har  været underviser i fagene organisation, ledelse og motivation på Handelshøjskolen i Aarhus. Startede Garuda AS, Ledelse & Udvikling i 1982 og Garuda Research Institute i 1985.  Missionen var og er stadig at udvikle personlighedstest og andre HR-værktøjer, der kan skabe grundlaget for god ledelse og udvikling baseret på modeller, metoder og processer, der kan skabe balance mellem mennesker til fordel for det enkelte menneskes tilfredshed og glæde ved sit arbejde.  Forfatteren har skrevet en del bøger om udvælgelse, ledelse, udvikling og mental træning og har udviklet en række værktøjer og tests, som anvendes i mange danske og internationale virksomheder, herunder værktøjer til teambuilding og mental træning, der anvendes af flere idrætsorganisationer, heriblandt Dansk Håndbold Forbund og Brøndby If Fodbold A/S. 

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....