Trykværkets bøger

Den anden halvdel

kr.249,00

Kun halvdelen af dem, der rammes af en spiseforstyrrelse, bliver raske. Den anden halvdel er en bog, der på en unik måde udfordrer den generelle opfattelse af spiseforstyrrelser og undersøger, hvad der skal til, for at flere finder vej ud af spiseforstyrrelsen.

 

Gennem en lang række interviews deler modige børn, unge og voksne deres erfaringer med en invasiv og kompleks sygdom og beskriver hver især deres kamp for at vinde sig selv tilbage.

 

Blottet for gode råd og generaliseringer fokuserer bogen på vigtigheden af at finde sin egen vej ud af spiseforstyrrelsens verden.

 

En fantastisk inspirationsbog, som giver anledning til refleksion og rummer håb for alle, som har mødt ’den anden halvdel’.

Ikke på lager

ISBN: 9788793709294 Kategori:

Sophie & Bente Rams Sparvath & Ulriksen

Sophie Rams Sparvath, f. 1993. Studerende.Sophie har gennem 8 år med alvorlig anoreksi oplevet behandlingssystemet indefra og har en unik viden om, hvad det vil sige at være ramt af en spiseforstyrrelse. Idag er hun rask, studerer i Oslo og arbejder ved siden af sine studier for at forbedre forståelsen for og behandlingen af spiseforstyrrelser. Bente Ulriksen, f. 1970. Pædagog og terapeut. Bente Ulriksen har 10 års erfaring med behandling af spiseforstyrrelser. Hun er leder af Bakkelyfonden, som er et pædagogisk/terapeutisk opholdssted, der er specialiseret indenfor behandling af spiseforstyrrelser. og har derover en uddannelse i systemisk ledelse samt en 2-årig uddannelse i behandling af spiseforstyrrelser fra Villa Sult i Oslo. 

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....