Trykværkets bøger

Da HPV parkerede mit liv

kr.195,00

Også læger kan få kræft

 

Peter B. Paaske var som øre-, næse- og halslæge udmærket vidende om HPV og kræft, men at han selv skulle blive ramt af denne lidelse, var alligevel overraskende – og parkerede klar hans liv på standby. Forfatteren blev ramt af kræftsygdom i svælget forårsaget af HPV.

 

Denne bog henvender sig til de mennesker der bliver ramt af kræftsygdom i mund, svælg eller hals. Ved at fortælle om sin eg en kræftsygdom med symptomer, undersøgelser og behandling, herunder især strålebehandling og dens senfølger, håber forfatteren at kunne hjælpe andre kræftramte ved at svare på de mange spørgsmål, der helt naturligt dukker op i sådan et langvarigt forløb.

 

Udover at give kræft i mund, svælg og strube kan HPV give kræft i endetarmsåbningen, skamlæberne og penis samt livmoderhalskræft. Bogens ærinde er derfor også i høj grad at opfordre forældre til at lade deres børn vaccinere mod HPV.

ISBN: 9788793709690 Kategori:

Peter B. Paaske

Peter B. Paaske var som øre-, næse- og halslæge udmærket vidende om HPV og kræft, men at han selv skulle blive ramt af denne lidelse, var alligevel overraskende - og parkerede klart hans liv på standby. Forfatteren blev ramt af kræftsygdom i svælget forårsaget af HPV.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....