Trykværkets bøger

Benspænd for mellemledere – sådan tackler du modstand

kr.299,00

Ni benspænd for mellemledere

 

At være mellemleder er ikke den nemmeste sag i verden. For ledelse på dette niveau foregår ved at navigere mellem medarbejdere, chefen og øvrige mellemlederkollegaer.

 

Her kan foregå politiske spil og magtkampe, opstå mistillid, frygt og kønskampe i forsøget på at opnå indflydelse for at løse opgaverne som mellemleder.

 

Relationen til chefen er særlig vigtig, fordi mellemlederens opgave i høj grad er at klæde lederen på til de strategiske, nødvendige beslutninger i dagligdagen.

 

Bogen forklarer om ni benspænd, som mellemlederen kan opleve. Den giver konkrete input til, hvordan de kan håndteres og på samme tid forbedre mellemlederens relation til chefen, komme tættere på de strategiske beslutninger og medvirke til et bedre informationsflow op gennem organisationen.

 

Dermed vil der være et godt afsæt for at få succes som mellemleder.

 

Findes også som lydbog.

ISBN: 9788797097908 Kategori:

Annette Klausen Bengtsson

(f. 1973) har 12 års ledelseserfaring fra logistikbranchen. Har siden 2010 været indehaver af virksomheden Klausen & Bengtsson, hvor hun fungerer som ledelsesrådgiver og underviser. Har en treårig NLP uddannelse og er forfatter til bogen: At lede opad - få succes med din chef. Hjemmeside: www.klausenbengtsson.dk

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....