Trykværkets bøger

Bedre taler

kr.39,00

Bliv en bedre taler, så dine ord får større indvirkning på andre. Med denne bog kan du holde bedre taler, øge din sikkerhed og fremme andre talesituationer, hvor publikums opmærksomhed er rettet mod dig – og din tale huskes.

 

Intet er så overbevisende som veltalenhed – det bliver helt tydeligt i Trine Nebels bog – og mange drømmer om at kunne holde bedre taler. Med ebogen, Bedre taler, er du ét skridt nærmere at kunne påvirke andre med dit talte ord! Rigtig god talerlyst.

 

NB. Trine Nebels ebog kan også erhverves gratis ved tilmelding af nyhedsbrev: www.trinenebel.dk/nyhedsbrev

Ikke på lager

ISBN: 9788793063365 Kategori:

Trine Nebel

Har en Master i Retorik, en Diplomuddannelse i Kommunikation og en Læreruddannelse bag sig. Hun arbejder på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun underviser i mundtlig formidling, kommunebranding og retorik, herunder taler.  Trine Nebel har rådgivet statslige organisationer, kommuner, fagforeninger, politikere, private afsendere og erhvervslivet.  De sidste mange år har hun arbejdet intensivt med omdømme, troværdighed og tillid som en del af enhver afsenders humane brand, og hun har en stærk passion for at forløse det retoriske potentiale, der ligger hos afsenderen, hvilket hendes bog Bedre taler er udtryk for.  Læs mere om forfatteren på www.trinenebel.dk.  

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....