Trykværkets bøger

Banker og Bankkunder

kr.249,00

Bankkunder er retsløse

 

Bogen Banker og Bankkunder – med undertitlen: Retsløshed i Bankernes Økonomiske Tågeland – beviser, at bankerne manipulerer med markedsmekanismerne og gør markedet uigennemsigtigt. Bankkunder er ikke beskyttet imod, at bankerne misbruger adgangen til deres konti med adgang til deres pengestrøm og økonomiske blodcirkulation.

 

HELkunder, der er tvunget til at yde indlån for at få udlån, kender ikke den relevante pris – ÅOP – på deres nettomellemværende med banken. Økonomisk stavnsbundne kunder kan ikke sagsøge en bank, der bryder aftaler eller ødelægger HELkundens livskvalitet … eller endog eksistensgrundlag. Bankerne har et dræn i kundernes konti. Kunderne kan intet at gøre, hvis ÅOP af bankens og kundens nettomellemværende stiger til 54%, 209%, 476% eller mere.

 

Banker og Bankkunder beviser, at bankerne tjener over 60 milliarder årligt på HELkundernes retsløshed samt den manglende markedsgennemsigtighed.

 

I modsætning til andre debatbøger, der primært handler om bankernes grådighed og dårlige moral, beskriver Banker og Bankkunder, hvordan Folketinget og Højesteret kan forbedre retssikkerheden samt øge markedsgennemsigtigheden. Bogen gør op med dybt indarbejdede tabuer og myter. Dens ambition er at fremkalde et paradigmeskift. Den er et praktisk værktøj for privat- og erhvervskunder. For husholdninger. For små og store virksomheder. For revisorer, advokater og politikere.

 

Banker og Bankkunder er skrevet til alle, der betaler renter og gebyrer – og er debatbogen om banker og deres adfærd.

ISBN: 9788793709805 Kategorier: ,

Peter Kovács

Cand. jur. og HD(O) og HD(U). Formand for Kritiske Bankkunder

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....