Trykværkets bøger

At leve med nærvær – vejen til et rigere liv

kr.199,00

Nick Leschlys nye bog tager afsæt i hans egne erfaringer, men er dog ikke en personlig bog. I stedet drager bogen paralleller mellem filosofi, psykologi, religion og buddhistisk erkendelsesteori – alt sammen værktøjer, som han aktivt har gjort brug af efter en barndom præget af mobning og senere gennem en ungdom med misbrug, depression, stress og angst.

Værktøjer som efter eget udsagn har ledt ham gennem skærene og ud på den anden side, hvor en større ro, mere nærvær samt glæde er resultatet af en til tider meget hård, men i sidste ende givende rejse.

Bogen er skrevet i håbet om at få læseren til at sætte spørgsmålstegn ved tilværelsen og bryde ud af det limbo, som vores psykiske velbefindende potentielt befinder sig i, når vi ikke lever et bevidst liv.

“Der findes stor værdi i at skabe et indre og ydre nærvær. Lære sig selv at kende! Der ligger en øvelse gemt i at stoppe op og se sig selv i øjnene og spørge: “Hvem er jeg?” – En øvelse, der i sidste ende kan lede til mere ro og en større balance i hverdagen,” siger Nick Leschly.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....