Trykværkets bøger

Angst, Håb og RocknRoll

kr.149,00

En rejse fra lønarbejder til iværksætterIværksætteri beskrives tit med heltehistorier. Vir- keligheden er ofte en anden. En iværksætter skal kunne håndtere både modstand og usikkerhed for at lykkes. Bogen gør op med heltemyten og spørger: ”Er jeg en rigtig iværksætter, hvis jeg ikke vil satse mit helbred, hus og ægteskab?”

 

”Angst, Håb og RocknRoll” giver et indblik i forfat- terens personlige rejse fra tryg lønarbejder til det usikre liv som iværksætter. Bogen beskriver ud- fordringer med identitet og motivation, men giver samtidig bud på, hvordan man håndterer dem. Un- dervejs i bogen inddrages fire eksperter med deres perspektiver.

 

Denne bog tager på en ærlig og uhøjtidelig måde livtag med livet som selvstændig, og giver et relater- bart billede af, hvordan det er at være iværksætter. Bogen henvender sig særligt til modne iværksætte- re, men kan læses af alle, der interesserer sig for iværksætteri.

ISBN: 978-87-93709-46-1 Kategorier: , ,

Nis Grønager Madsen

Født 1975. Han er forfatter, foredragsholder og selvstændig konsulent.  Nis Grønager Madsen er uddannet kunst- og kulturleder ved Den Danske Scene-kunstskole. Med en fortid som kommunal leder og udviklingskonsulent har han et indgående kendskab til kommunernes vilkår og udfordringer. Har desuden været professionel historiefortæller og teaterinstruktør, hvorfor han har arbejdet bredt med formidling, kommunikation og levende fortællinger.  Nis Grønager Madsen bor i Odense med sin kone og fire børn. Læs mere om forfatterens arbejde på www.nisgmadsen.com.  

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....