MEDUDGIV DIN BOG

Trykværkets bøger

Vi flytter på landet – en bog om udkantsdanmark

DKK129,00

Udkantsdanmark har i de senere år fyldt meget i medierne, men Udkantsdanmark består af meget andet end nedlagte landsbyer beboet af sociale randgrupper. Dem, der flytter fra byen, vil hurtigt opdage, at realiteterne er langt mere nuancerede.

Der er blevet skabt et billede af Udkantsdanmark, der går på en forestilling om lukkede butikker og bistandsklienter, der efterhånden er blevet standard i de mange tv-reportager fra ”udkanten”. Og de findes skam, men det gør de også i København.

Vi flytter på landet – en bog om udkantsdanmark, skrevet af Claus Holdt, viser, at der er meget andet på landet end alt det triste. Her peger Claus Holdt bl.a. på boligpriserne, som kun er en brøkdel af, hvad det koster i København, og dem, der sælger parcelhuset her, kan på landet vælge og vrage blandt de allerbedste ejendomme, lave gennemgribende moderniseringer, lægge stråtaget op igen, og stadig have penge tilovers! Når man hertil lægger en smuk natur, fantastisk service, et hyggeligt miljø og en tillid blandt landboerne selv, er det blot nogle af de gode grunde – måske især i den 3. alder – til at flytte på landet. Og har man brug for at besøge storbyen, har broer og motorveje gjort det hurtigt og nemt, hvor det før i tiden var en mindre dagsrejse ”at krydse bæltet”.

Vi flytter på landet – en bog om udkantsdanmark kan kun købes gennem kontakt til Trykværket: 8853 6650 eller .

ISBN: 9788793063297 Kategori:

Claus Holdt

Forfatteren er født i Schweiiz og uddannet cand. phil.

Balticagade 10 B, 2. sal. 8000 Aarhus C. +45 88 53 66 50 *Email*
.....
Trykværket på Insta