MEDUDGIV DIN BOG

Trykværkets bøger

Verden skal opleves

DKK299,00

Rejseberetninger skrevet af Bodil Johanne Jørgensen. Om rejseglæde, om åbenhed og nysgerrighed over for nye kulturer og om at blive klogere på, hvordan det gode liv kan se ud forskellige steder i verden.

Når vi besøger fremmede kulturer og lande, hvor tingene gøres på andre måder, end vi gør i Europa, udfordres vi på vores personlige værdier og på, at vi ikke har patent på det gode liv. Det gode liv leves nemlig mange steder på jordkloden. For verden er ikke farlig, og de fleste mennesker er nysgerrige, venlige og vil gerne kommunikere for at blive klogere på livet og sig selv.

I Verden skal opleves kan du hente inspiration til at besøge nogle knap så kendte steder i verden. I bogen får du inspiration, tips og gode rejseråd til at opsøge nye rejsemål og nye rejseformer. Verden skal opleves rummer små anekdoter og rejsefortællinger, hvorigennem du tages med til meget forskellige steder som eksempelvis Bhutan, Indien, Nordkorea og Amazones-junglen.

Forfatteren Bodil Johanne Jørgensen er en af de mest berejste kvinder i Danmark. Hun har besøgt over 100 lande på seks kontinenter, og hun har formået at bruge sine mange rejser som en integreret del af sin karriere som foredragsholder og underviser i mindfulness og sparring til erhvervslivet.

Citat fra bogen: Kærligheden til livet og rejseriet er drivkraften for at knytte nye forbindelser til fremmede kulturer. Når du læser bogen, håber jeg din rejselyst vækkes og, at du får lyst til at besøge flere lande og nye steder. For når vi knytter nye forbindelser mellem mennesker på tværs af kulturer, kan vi hver især skabe vores lille bidrag til fred i verden.

ISBN: 9788793063518 Kategori:

Bodil Johanne Jørgensen

Forfatteren er bl.a. uddannet revisor og narrativ coach. Hun har haft egen konsulent-, foredrags­- og undervisningsvirksomhed med narrativt perspektiv siden 1992. Bodil Johanne Jørgensen har ledererfaring fra såvel det private erhvervsliv som det offentlige, og hun giver rådgivning inden for bl.a. erhvervpsykologi. Hun er desuden en af de mest berejste kvinder i Danmark. Hun har rejst i 90 lande og 12 territorier.

Balticagade 10 B, 2. sal. 8000 Aarhus C. +45 88 53 66 50 *Email*
.....
Trykværket på Insta