MEDUDGIV DIN BOG

Trykværkets bøger

Styling og mersalg

DKK299,00

En praktisk værktøjskasse til modebutikker. Som tøjsælger i butik må du i dag kunne tilbyde noget ekstra: God service, ny viden og oplevelser, der giver kunderne lyst til at komme igen – fordi de får noget, de ikke oplever andre steder.

I Styling og mersalg, skrevet af Liselotte Thygesen, bliver du inspireret til fremover at gå fra at være sælger til at blive rådgiver, hvilket kræver endnu mere viden. I Styling og mersalg giver Liselotte Thygesen dig en praktisk værktøjskasse og et opslagsværk, som du kan bruge i din hverdag ude i butikken – til glæde for dig selv, for kunden og som vejen til mersalg.

Det er en perle af en bog, og den fortjener at alle med noget, der bare ligner en tøjbutik, køber den til personalet og gir dem tid til at læse den! En guldgrube af viden og praktisk know-how for enhver tøjsælger, der gerne vil ha’ kunder, der kommer igen. Og igen. Og igen … Bare jeg havde haft den, da jeg i sin tid startede som sælger i en tøjbutik! Køb den! Læs den! Og brug det, du lærer undervejs!

– Henrik Meng, Meng & Company a/s

ISBN: 9788793063402 Kategori:

Liselotte Thygesen

Forfatteren er uddannet som indkøbs- og importøkonom og har i 16 år arbejdet som indkøber inden for bl.a. mode- og tekstilbranchen. Hun er desuden uddannet stylist- og makeupartist samt farve/stil-konsulent. Herudover er hun uddannet som coach og terapeut. Liselotte Thygesen kommer fra Aarhus, hvor hun har haft firmaet Stylechange siden 2007. Hun har mange års erfaring inden for styling og mersalg til både virksomheder og private. Se mere på Stylechange.dk 

Balticagade 10 B, 2. sal. 8000 Aarhus C. +45 88 53 66 50 *Email*
.....
Trykværket på Insta