Trykværkets bøger

Pisser gul sol i sne

kr.189,00

En samling nye noveller om død, klassekamp, kvindeliv, kunst og kærlighed, og så om en helt OK dag. Novellerne er i tråd med den anmelderroste GAJOLMANIFESTET, som udkom 2007, og hvis kapitel “BLOD ER VEL BLOD” (oversprøjtet med mensesblod) blev udstillet på Charlottenborgs forårsudstilling 2007. PISSER GUL SOL I SNE er fuld af poesi, originalitet, humor og kærlighed.

Bagsidetekst:

Jeg slukker mobilen, synker sammen og smatter hen over bordet. Sikke en stor idiot, jeg er …  Åh Gud! Stik mig en vaccine mod forelskelse!

Bank! Bank! Bank! Kraftige slag på min hoveddør. Overrasket rejser jeg mig for at åbne. Et stort bjerg af granit står udenfor. ”Hej! Jeg er BJERGET SORG. Du kan kramme mig!”

 Jeg trækker mit sorte rullegardin ned. Det gardin, som Lars hjalp mig med at sætte op. I det hænger en håndfuld døde natsværmere. Sætter mikrobølgeovnen i gang. Pladen drejer rundt og rundt. Jeg spiser en skefuld af Saturn.”

 Noveller om: at arbejde med julekugler på et lager, at vikle sig ind i noget voodoo på Nørrebrogade, om at date Dracula, kys der ætser, et skodjob, om at give sin døde far bukser på, sort champagne, roser og pis.

 Madelin Wilian har skrevet anmelderroste romaner som Gajolmanifestet og På Neptun regner det med diamanter, som alle er inspireret af hendes virkelige liv, ligesom denne samling af noveller.

ISBN: 9788794381130 Kategori: Tag:

Madelin Wilian

Madelin Wilian er uddannet multikunstner på Det kongelige danske kunstakademi, samt Academy of Art University, San Francisco. Har skrevet og illustreret et hav af bøger for bl.a. Gyldendal og Carlsen.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....