Trykværkets bøger

Mesterlære

kr.169,00

Erotik og sex er evigt eksisterende og kilder til store sanselige oplevelser for dem, der griber chancen for livgivende eventyr.

Fra liv og scenarier malet i flotte ordbilleder til hed og pirrende verbalporno, der griber fat om roden af reptilhjernen hos de fleste med en seksuel drift.
I disse seks Davie Jones noveller, som udgør Mesterlære, er bdsm en naturlig ting, som giver mening både for den dominante, den underdanige og ikke mindst den udenforstående, som læser bogen.
Historierne er skabt for at tænde, underholde, inspirere og i høj grad også minde læserne om hvor livgivende en energi, der ligger i altid at søge sit ypperste seksuelle potentiale og ikke lade sig nøje eller begrænse.

En herlig sexet gaveidé – til dig selv eller én, du kender, som kunne trænge til et erotisk pift. Tør du…?

ISBN: 9788793709614 Kategori:

Davie Jones

Davie Jones er et pseudonym for et forfatterskab, der bevæger sig i genren erotik og bdsm. Bag Davie Jones står en mand på den gode side af de fyrre, med livserfaring og tydelig dyb indsigt i sine emner. I sit daglige virke arbejder han med kommunikation og visualisering, hvilket også kan ses i bogen, da han selv har stået for illustrationer og layout. Historierne var oprindeligt ikke tænkt med henblik på udgivelse, men var et led i en refleksion over eget liv og analyse af, hvad der sker i os moderne mennesker i vores søgen efter seksuel, ultimativ perfektion og nærhed i vores relationer, fysisk som psykisk.Novellerne blev til at begynde med vist til nogle få betroede, som opfordrede kraftigt til, at de burde have bedre skæbne end skrivebordsskuffen, hvorfor bogen nu er tilgængelig for alle. Pseudonymet er valgt af hensyn til egne børn og for at skille forfatterskabet fra det daglige professionelle virke. Som det fremgår i førsteudgivelsen her, er forfatteren bosat i det østjyske, hvor fortællingerne også udspringer og i øvrigt understreger deres autencitet.Hjemmeside: https://daviejones.dkFacebook: https://www.facebook.com/Davie-Jones-112835893490743Læs interviewet med Davie Jones, som i tidens trend for erotisk litteratur nu er endnu mere aktuel end nogensinde før. I interviewet løfter han også sløret for, hvad vi har at glæde os til... - se linket: https://missgrey.dk/moed-davie-jones-forfatteren-bag-mesterlaere/  

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....