Trykværkets bøger

Løgnen, der blev ved med at vokse

kr.24,00

Oplæsnings- og diskussionsbog for børn. Løgnen, der blev ved med at vokse er skrevet af Kirsten Ahlburg og omhandler det at lyve. Alle kommer til at lyve engang imellem. Det gør drengen i denne fortælling også.

For en lille hvid løgn er flyttet ind hos ham, og de bliver hurtigt gode venner. Men langsomt vokser løgnen sig større og større. Til sidst er den svær at skjule, og så går det galt.

Kirsten Ahlburgs Løgnen, der blev ved med at vokse er en bog, der kan læses for og diskuteres med børn i alderen 3-8 år.

Fin og relevant – fra lektørudtalelse, DBC

Ikke på lager

ISBN: 9788793063044 Kategori:

Kirsten Ahlburg

Født i Esbjerg i 1955 og har boet i Aarhus siden 1982. Hun er uddannet lærer og psykoterapeut, hvilket hendes forfatterskab bærer præg af. Hun har i mange år arbejdet som danskunderviser af voksne udlændinge og har desuden arbejdet som privatpraktiserende psykoterapeut, brevkasserådgiver og samlivsskribent. Siden 2007 har hun været forfatter på fuldtid.  Kirsten Ahlburg har skrevet en lang række bøger til børn, unge og voksne. Hendes børnebøger har vundet stor udbredelse i Danmark, Sverige og Norge. Hun skriver med et strejf af H.C. Andersen og bruger ofte tingseventyr, hvor hovedpersonen er en sok, et lys, en løgn eller en nål. 

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....