Trykværkets bøger

Lille Finurlig Væsen mister Elskede Ven

kr.149,95

ISBN: 978-87-94058-63-6 Kategorier: , ,

Runa Kunø

Runa Kunø Thastum (f. 1975) er uddannet lærer, coach og grafisk facilitator og har altid arbejdet med både børn, unge og voksne, der på en eller anden måde har haft udfordringer i livet. Runa har både skrevet og illustreret bogen, som indeholder farvestrålende, sjove og rørende billeder. Personligt har hun selv erfaret at miste et barn til kræft, hvilket har været inspiration til denne bog, der med enkelhed berører et stort og vigtigt emne.

Beskrivelse

Hvordan kan vi leve med sorg, og hvordan finder vi lys og varme i minderne om den elskede? Det er temaet i bogen ”Lille Finurlig Væsen mister Elskede Ven”.

Med en enkel historie og farverige billeder giver den lille bog mulighed for gode samtaler om sorg, savn og minder. Den kan både bruges som dialogbog til børn og til refleksion og trøst for voksne.

Forfatteren Runa Kunø har skrevet og illustreret denne lille bog om at miste noget, man elsker, med baggrund i, at hun mistede sin datter til kræft i 2006. Hun ønsker at fortælle på en enkel måde, hvordan man med sin fantasi kan skabe forbindelser og mærke varme inderst inde.

Hun skriver:

Sorg kan ramme os alle. Det er min erfaring, at det i sorgen er helende og sundt også at give sig selv lov til at mærke glæden ved den mistede. Jeg kalder det at skabe forbindelse.Vi skaber forbindelse, når vi i et øjeblik føler os nær på det mistede. Følelsen eller forbindelsen kan vi hjælpe på vej gennem en fysisk ting. Som når Lille Finurlig Væsen bruger lyset, blomsten og stenen til at skabe forbindelse til Elskede Ven.

Jeg ved, at det også kan gøre ondt at forbinde sig til det mistede. Minderne kan gøre os kede af det. Min erfaring er dog, at der i sorgen også findes en glæde over det, der var – og gennem minder stadig er. Ved aktivt at søge forbindelse kan vi gå ind og ud af glæde og sorg – ligesom Lille Finurlig Væsen, der siger goddag og farvel og farvel og goddag til Elskede Ven.

Hyrdevænget 7 8310 Tranbjerg J +45 88 53 66 50 *Email*
.....